Mamutfenyő Panzió

HÁZIREND

Házirend

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi házirendet, amely segítséget nyújt a panzió megfelelő használatához!

Bejelentkezés/kijelentkezés:

A recepció szolgálat csak napközben működik, így a szállást az érkezés napján 12:00 és 16:00 között lehet elfoglalni. Az elutazás napján legkésőbb délelőtt 10 óráig kell elhagyni a szobákat. Amennyiben ezen időpontokon kívül kívánja elfoglalni/elhagyni a szállást, kérjük, ezt előre jelezze!

Szobakulcsok:

Vendégeink érkezéskor szobakulcsot és a kapuk nyitásához távirányítót és/vagy telefonos felhatalmazást kapnak. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni a kapuk nyitására szolgáló távirányítót leadni a recepción.

Fizetés:

A szállásdíj fizetése történhet előzetes utalással, valamint a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával. Az idegenforgalmi adót minden esetben a helyszínen kell kifizetni!

Parkolás:

Parkolni a panzió mellett (2835 Tata-Agostyán, Kossuth Lajos utca 58.) kialakított zárt parkolóban van lehetőség, melyet a kapukhoz kapott távirányítóval, és/vagy telefonhívással lehet nyitni-zárni. Kérjük, a kapubejáratot szabadon hagyni szíveskedjenek minden esetben!

 

A kert és az épület zárása:

Éjszakai kilépéskor kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatók kulcsra. Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!

Dohányzás:

Dohányzásra csak a kijelölt helyeken van lehetőség. Továbbá megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a panzió egész területén a csikkeket ne szórják el, azokat összegyűjtve a szemetesekbe dobják el. Az épületben dohányozni tilos!

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!  A szobák, illetve a közös konyha berendezését és felszerelését a házból kivinni tilos! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyenek be!

Balesetek:

Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell. Elsősegély dobozt a kijelölt helyen talál. Komolyabb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot vagy a legközelebbi orvosi ügyeletet (2890 Tata, Fürdő u. 19.; Tel.: 06-34-381-440)!

Szemét elhelyezés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat!

Étkezés:

A reggelit 7:00 és 10:00 között kínáljuk. Ebéd és vacsora elkészítésére jól felszerelt konyha áll rendelkezésre. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek! Ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Tűzrakás:

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával!

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására, valamint győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

Tűz esetén a kihelyezett poroltó készülékkel azonnal kezdjék meg az oltást és hívják a tűzoltókat a 112-es számon, majd azt követően a szállásadót!

 

Háziállatok:

A panzióban háziállatok elszállásolására nincs lehetőség.

 

Egyéb:

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a panzióban 22:00 és 8:00 óra között tilos hangoskodni! A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben 08:00 és 22:00 óra között lehet fogadni, a tulajdonos előzetes engedélyével.

A panzió nem rendeltetésszerű használatából illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. Kérünk minden kedves Vendéget, hogy személyes okmányait, értéktárgyait biztonsági okokból a szoba széfjében tárolja. A vendégek vagyontárgyaiért a panzió felelősséget nem vállal!

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, tűz, áramszünet, stb.).

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!